Fem entrar Catalunya al s.XXI

Governar desgasta. Governar sense diners, desgasta, com a mínim, el doble. I si per més inri hem (d’intentar) entendre’ns amb un govern espanyol legislativament autoritari, ja no en parlem.

I mentrestant surten enquestes que donen projeccions desfavorables al govern. Ens hauria d’exclamar? No pas. Perquè…on som? Doncs governant pagant al límit les nòmines, amb els mercats tancats, enmig d’una gran recessió de 6 anys, sense ni la caritat del govern espanyol i havent d’obrir nous forats al cinturó per seguir amb una austeritat no desitjada, però necessària davant el context. Que el partit que governa i ha de gestionar aquest complicat Tetris baixi en les enquestes entra dins l’ABSOLUTA NORMALITAT. És més, seria paranormal que a la gent que treballa li baixessin entre un 20 i un 25% el sou i encara aplaudís. No en parlem de la que ha quedat a l’atur sine die i de la que directament no pot accedir a la seva primera feina. No vivim temps per somriure, malgrat ens toqui fer-ho cada dia.

La nostra tasca, per tant, és seguir explicant: 1.- les causes que ens duen a patir amb més duresa l’actual situació de crisi; 2.- que el nostre país produeix prou riquesa com per dependre només d’ell mateix; i 3.- que Espanya ha demostrat ser un Estat anacrònic, deslleial i malbaratador.

Però sobretot, hi ha una cosa més important encara: tots plegats vam entrar a militar a la JNC amb un ideal: ajudar a poder veure aquest país lliure. Mentre el sobiranisme creixi, no hem de deixar que una enquesta ens desmotivi per seguir engrescats per quelcom més important que guanyar unes simples eleccions.

Cada dia hi som més a prop. I Espanya ho sap. No caiguem en el seu joc. I manteniu-vos il·lusionats. Que el govern baixi en les enquestes entra dins l’ordre natural de les coses. Fem-li costat i creiem en el projecte traçat. Malgrat el soroll, anem bé. Tingueu fe.

El més important, ara, és seguir convencent a la gent que el segle XXI, aquell segle de pau, progrés i democràcia que tant hem somiat comença amb una Catalunya Independent.
Sergi Sarri
Coordinador JNC Barcelona Ciutat

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *