El port dins de Barcelona

Quan fa anys que veiem la mateixa cosa que va creixent i evolucionant al costat nostre molts cops no som conscients de com era al principi i quins canvis han anat succeint per trobar-hi diferències, fins que arriba el moment on ens adonem que ha seguit un camí paral·lel a nosaltres, i ens adonem de què ha crescut, s’ha fet gran.

Això és el que està passant amb la famosa reforma del port vell de Barcelona, el port està en ple procés d’adaptació a les noves demandes, que han de fer de la capital del nostre país un referent en embarcacions esportives, això només s’aconsegueix fent que les actuals instal·lacions que es troben en un estat força decadent es modernitzin i entrin a formar part d’un port del segle XXI.

Des de ja fa anys a Barcelona hi venen gran iots, molts d’ells aprofiten per venir a fer el manteniment, cosa que dóna uns molts bons beneficis a la ciutat ja que tenen unes grans tripulacions i s’han d’estar mesos a la ciutat, i més concretament al barri de la Barceloneta on molts d’ells hi fan vida, ja sigui anant a dinar a algun dels fantàstics restaurants que hi ha o fent les compres quotidianes en qualsevol comerç de barri, aquest fet també s’ha d’impulsar perquè la gent del barri i de tot Barcelona però especialment els de la Barceloneta puguin trobar sortida laboral en tot el que estigui relacionat amb aquest iots i tot el que ho envolta, aquesta és una prioritat del govern de la ciutat que està impulsant el districte de Ciutat Vella capitanejat per la regidora Mercè Homs.

En una situació tant complicada com la que vivim on trobem un índex d’atur juvenil del 50%, apostar pel jovent, perquè es pugui formar i alhora tinguin una bona oportunitat de treball i no hagin de marxar fora, demostra que CIU està per la feina. Hem de veure aquesta reforma com una oportunitat única de millorar la nostra ciutat i de tenir noves fonts d’ingressos per tota la gent que ho està passant malament, que de ben segur que trobaran la seva oportunitat.

Pol Avinyó
Conseller Municipal del GM de CiU a Ciutat Vella

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *