A CiUtat Vella resistim

Fa ja gairebé un any i mig ja que entrava per la porta del Districte de Ciutat Vella. Un districte complicat deien molts. I efectivament ho és. Tot i això, després de tot aquest temps la sensació de que Ciutat Vella ha donat el tomb és compartida per molta gent.

A Ciutat Vella hi passen moltes coses bones. També algunes de dolentes, no cal amagar-ho. Però si abans el Districte sortia als diaris per tots els problemes que hi havia, en aquests mesos hem sortit per tots els projectes que hem engegat. Projectes grans, mitjans i petits. Projectes grans com el Pla Cor, per fer de la Rambla un passeig que sigui motiu d’orgull pels barcelonins, el Pla Argent, per dinamitzar el comerç, el Pla Soroll, per garantir el descans dels veïns de Ciutat Vella o el Pla Dintres, que exigeix als propietaris tenir els habitatges amb condicions. Apart dels grans plans, i seguint amb el nostre motiu de ser, treballem cada dia perquè el Districte funcioni. Que el districte funcioni vol dir que els veïns de Ciutat Vella tinguin les mateixes oportunitats que els de la resta de la ciutat.

Aquests dies més que mai, el títol d’aquesta secció té més sentit que mai. A nivell de ciutat, no tenim suport per aprovar els pressupostos, el que ens porta molt probablement a haver de treballar amb els pressupostos prorrogats. Això farà que la inversió del govern quedi bloquejada i no puguem tirar endavant projectes importants per la ciutat i pels seus veïns. Aquells que agafen la bandera de la oposició responsable, resulta que prefereixen mirar pels seus interessos electorals que per la ciutat. Una opció legitima però que la gent percep i es traduirà probablement en uns resultats electorals pèssims.

Dit això, i com deia el títol, a CiUtat Vella resistim i treballem per seguir fent del Districte I un lloc on hi passin coses bones.
Roger Puigví
Conseller Tècnic de Ciutat Vella

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *