La JNC de Barcelona celebra l’aprovació de la ILP que prohibirà les corrides de braus

Avui més que mai, elscatalans i la JNCtenim motius per estar orgullosos del país on vivim i de la feina que es fa desde les nostres institucions polítiques i la societat civil.

En un exercici dedemocràcia exemplar per a les Corts Espanyoles, el Parlament de Catalunyaha acceptat a tràmit i aprovat per majoria absoluta la Iniciativa LegislativaPopular que amb 180.000 signatures havia estat presentada per la plataforma‘Prou’.

Volem donar, doncs, les gràcies als 68 diputats i diputadesque seguint els dictats de la seva consciència hi han decidit votar a favor irecolzem completament les paraules del diputat Josep Rull del grup parlamentaride CiU, que durant el debat ha afirmat que “hiha algunes tradicions que no poden quedar congelades mentre la societat avança”.Així ho creiem nosaltres també; el culte a la tortura i la mort, encara quesigui d’un animal, no ha de formar part dels valors que volem transmetre a lasocietat i són indignes d’unacivilització que com la nostra es basa en el respecte a la vida.

Finalment volem remarcar la importància d’aquest mecanisme democràtic que ha permès a milersde ciutadans anònims posar sobre la taula una qüestió que els preocupava iper a la qual el Parlament de Catalunya té competències. Ser una nació i tenir dret a decidir també significa tenir dret aeliminar antigues pràctiques que poc tenen a veure amb el país que volem ajudara construir per a nosaltres i els nostres fills.

Moltes felicitats a tothom!

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *