La JNC de Barcelona pren part de les parades que CiU ha muntat arreu de Catalunya

La JNC de Barcelona ha treballat al llarg del matí d’avui dissabte 27 de febrer colze a colze amb la gent de CiU a les parades que s’han muntat arreu de la ciutat en el marc del projecte “CiU surt al carrer!” impulsat a nivell nacional des de la Federació. A les parades, militants tant de CDC i UDC com de la JNC han difós el projecte de país que encapçala CiU. “És per aquest projecte de país”, a explicat el president de l’executiu de la JNC de Barcelona, Jordi Cabrafiga, “que ja des d’ara la militància de la federació de CiU i les respectives joventuts estem treballant, perquè s’encomani la il·lusió per una Catalunya millor als ciutadans del nostre país i sigui el projecte de CiU el que tingui major suport democràtic quan arribin les eleccions del Parlament de Catalunya que s’han de convocar en els propers mesos”.

A les parades, s’han repartit tríptics informatius sobre les diferents campanyes que CiU està duent a terme ja des d’ara en diferents àmbits on hi té veu la política i que són de la més rigorosa actualitat. Hi ha hagut també espai pels nens, ja que s’han repartit també globus i caramels per a tots aquells nens que aquest matí passejaven pels carrers de Barcelona amb els seus pares, molts dels quals s’han mostrat molt receptius amb tot el que els explicaven els militants que hi havia a les parades. “Sabíem que l’encadenament de fracassos del Tripartit estava fent que molta gent que tradicionalment votava el PSC o ERC estigués començant a interessar-se per la proposta de CiU”, continuava Cabrafiga, “però avui ho hem constatat a peu de carrer escoltant els comentaris de la gent i veient el gran interès que aixecava la nostra presència entre els ciutadans”.

Del total de 70 parades de CiU instal·lades arreu del país, 10 eren a Barcelona i han comptat amb l’assistència i participació activa de més de 30 militants de la JNC de Barcelona. “CiU surt al carrer!” tenia com a principal objectiu la trobada de militants i càrrecs de CiU amb els ciutadans, i és per això que a les parades de la ciutat hi havia també tots els regidors del grup municipal, diputats del Parlament de Catalunya i del Congrés, i senadors, a més d’altres càrrecs no electes. Destaquen la presència del portaveu al Parlament de Catalunya, Oriol Pujol, l’alcaldable de Barcelona, Xavier Trias, la diputada del Congrés Imma Riera, el senador Jordi Vilajoana i el responsable de Projecció Internacional de la Fundació CatDem i actualment també vicepresident del Partit Liberal Demòcrata Europeu, al qual CDC està adherida, Marc Guerrero.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *