La JNC s’afegeix a la campanya ‘Catalunya perd el tren’ de CDC per denunciar el traspàs de rodalies

Militants de la JNC de Barcelona van unir-se a la gent de CDC Barcelona per repartir 11.000 fulls informatius sobre les dades reals del traspàs de Rodalies escenificat pel Govern de la Generalitat de Catalunya el darrer mes de desembre Aquest matí, la JNC de Barcelona ha ajudat als militants de CDC que han sortit al carrer per denunciar el darrer traspàs de Rodalies de Foment a la Generalitat de Catalunya amb la repartida de 11.000 fulls informatius sobre les dades reals del traspàs escenificat pel Govern de la Generalitat. Amb aquesta acció a les estacions de Sants, Plaça Catalunya i Sant Andreu-Arenal, CDC Barcelona i la JNC s’han sumat a la campanya nacional del partit sota el lema ‘Catalunya perd el tren’, engegada el 5 de gener passat i liderada per Josep Rull, portaveu de Política Territorial de CiU al Parlament de Catalunya,Montserrat Candini, portaveu de CiU al Senat, i Pere Macias, Portaveu de CiU a la Comissió de Foment del Congrés dels Diputats.

Aquest acció s’ha fet de forma simultània en 30 poblacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en les que milers de ciutadans i ciutadanes pateixen cada dia les conseqüències d’una xarxa de trens de RENFE degrada i obsoleta. La iniciativa ha tingut una excel·lent acollida entre la gent que rebia la informació i ha estat cabdal perquè alguns d’ells manifestessin, als equips de CDC repartits pel territori, el seu malestar pel funcionament de Rodalies. Aquesta campanya posa de manifest que amb aquest acord de traspàs Catalunya assumeix tots els problemes sense prou instruments ni inversions per fer-hi front i que la responsabilitat és en gran part del Govern de la Generalitat perquè, tal i com va assenyalar el ministre de Foment, José Blanco, “si no es traspassen els serveis de regionals és perquè la Generalitat no ho ha demanat”.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *