Equipaments joves per la Dreta de l’Eixample

En la passada sessió plenària del Districte de l’Eixample, Ramon Morell, Conseller Municipal del districte per CiU i la JNC, va denunciar la lamentable situació dels equipaments juvenils de l’Eixample. El govern del districte mostra una fatiga crònica que perjudica seriosament el funcionament de tot l’Eixample. Per tots és coneguda la manca d’equipaments del Districte, especialment de la Dreta de l’Eixample – Fort Pienc, però el que és del tot alarmant és la situació dels espais públics per a joves. Morell va denunciar que actualment en tot el Districte de l’Eixample, el que més joves té, només hi ha una equipament jove, el qual no pot oferir tot el seu catàleg d’activitats. El motiu d’aquesta reducció d’activitats, concretament les musicals, teatrals i escèniques, es deu a una ordre del Districte que les prohibeix atenent-se a les queixes veïnals per sorolls.

La qüestió és que la Coordinadora que gestiona l’equipament denuncia que fa més de tres anys que no es realitzen tasques de manteniment de l’equipament, que és de titularitat municipal, i que per part del Districte tampoc s’ha fet res per adequar l’espai ni fer-lo compatible amb el descans dels veïns. Morell va denunciar al govern del districte que no es pot demanar implicació dels joves amb la ciutat ni participació ciutadana si no se’ls ofereixen uns serveis a canvi, ja que és obvi que el jovent de l’Eixample està abandonat pel Districte. Això queda palès si es fa un repàs d’espais joves, casals i punts d’informació jove que tenen la resta de districtes. Actualment per part del districte només hi ha el projecte de recuperació de l’espai transformadors el qual fa un any que està aturat.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *