11 de setembre SÍ, 12 d’octubre NO

La JNC de Barcelona, en la seva reivindicació que el 12 d’octubre no és una diada que Catalunya hagi de celebrar, va penjar la vigília del Pilar pancartes a les principals entrades de Barcelona amb el lema “11 de setembre SÍ, 12 d’octubre NO”.

La secció barcelonesa de la formació independentista, com tota la JNC, no se sent en absolut identificada amb la festivitat del dia de la hispanitat i és per aquest motiu que rebutja les celebracions que tenen lloc aquest dia. Com a acte reivindicatiu, a la penjada de pancartes de la matinada del 12 d’octubre l’ha seguit l’acte que la JNC nacional i la JNC del Maresme han organitzat a Palafolls, amb la penjada de l’estalada al castell d’aquesta localitat i un dinar popular de rebuig al dia de la hispanitat.


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *