Aconseguim que es reforcin els serveis municipals perquè els parcs infantils estiguin en un estat òptim d’utilització pels infants

Raimond Blasi considera que, amb l’aprovació d’aquesta proposició, el Govern reconeix que no s’ha fet prou per garantir la lliure i pacífica ocupació i ús per part dels infants, únics destinataris.

El Grup de CiU a Barcelona, que presideix Xavier Trias, aconsegueix que es reforcin els serveis municipals perquè els parcs infantils estiguin en un estat òptim d’utilització pels infants. El regidor Raimond Blasi considera que, amb l’aprovació d’aquesta proposició, el Govern reconeix que no s’ha fet prou per garantir la lliure i pacífica ocupació i ús per part dels infants, únics destinataris.

En la Comissió de Seguretat i Mobilitat el regidor de CiU ha presentat una proposició per tal de garantir que els parcs infantils de la ciutat estiguin en un estat òptim de neteja i seguretat perquè els seus usuaris principals, els infants, en puguin gaudir amb tota tranquil·litat.

Com ha dit el regidor Blasi, els parcs infantils “han de ser utilitzats únicament pels infants a qui estan destinats i han de ser un escenari de pacífica convivència, on no es donin actituds incíviques o vandàliques i per tant ha de ser zones d’actuació prioritària per tal de garantir un bon estat de neteja i seguretat”.

“Fa temps”, ha afegit, “que denunciem que per actituds incíviques de certes persones els parcs de la ciutat no són els espais de convivència i d’esbarjo dels infants pel que estan concebuts”. “Cal doncs posar-hi solució i reforçar els actuacions per garantir la seva lliure ocupació pels infants”, ha dit Blasi.

La proposició, que s’ha transaccionat i ha estat aprovada per tots els grups demana: “reforçar l’actuació transversal de Guardia Urbana, Medi Ambient i Acció Social i Ciutadania per tal que els parcs infantils siguin espais d’especial prioritat en les seves actuacions, garantint la seva lliure i pacífica ocupació i ús per part dels infants, únics destinataris”. El regidor de CiU, que ha agraït el suport de tots els grups, ha dit que “amb l’aprovació de la proposició es reconeix, per part del Govern, que fins ara no es feia el suficient per manteniment dels parcs”.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *