Sant Jordi

Si hi ha algun dia tan important per Catalunya com l’11 de Setembre, aquest és sens dubte la diada de Sant Jordi, la segona festa nacional del nostre país. Enguany, la JNC de Barcelona ha tornat a muntar la seva parada a la Rambla de Canaletes. A més, aquesta vegada la parada ha crescut i amb nosaltres hi havia també joves dels nous catalans, que formen part del projecte de la Casa Gran del Catalanisme.

Gràcies a la nostra parada de Sant Jordi, que no hauria estat possible sense la col·laboració de la cinquantena de militants que hi han vingut a donar un cop de mà al llarg de tot el dia, hem pogut celebrar un dia tan important com la festa catalana del llibre i la rosa tot venent llibres d’alguns dels principals referents de CDC i un munt d’estalades, samarretes amb el “Catalonia is not Spain” i tants altres productes amb missatges independentistes. Però el millor de la jornada ha estat que gràcies a la nostre presència en un dia de tanta concurrència pel centre de la ciutat hem pogut fer extensiu el nostre projecte a molts dels joves que s’han acostat a la nostra parada i que han mostrat el seu interès per simpatitzar amb el nostre ideal i fins i tot prendre’n part. Ha estat sens dubte una nova diada de Sant Jordi inoblidable en què amb la nostra feina hem brindat a la salut de la cultura i de Catalunya.


Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *