Xavier Trias denuncia per ennèssima vegada el mal estat del Bicing

En resposta a les darreres reivindicacions de la JNC de Barcelona per protestar contra la mala gestió del servei de Bicing (com ara l’enganxada de cartells del mes de gener, en què es van penjar cartells de denúncia a les principals estacions de Bicing de la ciutat), el cap del grup municipal de CiU, Xavier Trias, ha demanat recentment a l’alcalde Hereu que rescati el contracte que té amb la concessionària encarregada del servei: en els darrers mesos s’ha fet palès el mal funcionament d’aquest servei, els constants problemes amb què es troben els usuaris, el deplorable estat de les bicicletes i el mal repartiment d’unitats entre les estacions.
La JNC fa temps que emprèn accions per queixar-se d’aquesta situació, una situació que afecta especialment els joves, principals usuaris d’aquest servei, i de nou Xavier Trias li ha fet costat lamentant el descuit i el poc rigor amb què Jordi Hereu a dut la implantació d’un servei que apuntava ser un èxit entre els ciutadans. És evident que la pressa que va tenir Hereu per implantar-lo respon, una vegada més, a un interès personal més que a una preocupació pel benestar i la comoditat dels barcelonins: el moment de la implantació del Bicing no va ser aquell en què les condicions en què l’empresa contractada hauria de desenvolupar-lo estaven més ben fixades i acordades, sinó just abans de les eleccions municipals del 2007.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *