Denunciem que l’Ajuntament ha abandonat i menyspreat a les entitats juvenils i als joves de Les corts, en un model de participació buit de continguts

La JNC de Les Corts va reclamar al Conseller de Joventut del Districte, Jordi Vàzquez: “Que el govern de districte elabori un informe, similar al que va fer la fundació Ferrer i Guàrdia a nivell de ciutat, per tal de poder tenir dades concretes de les mancances i necessitats de les entitats infantils i juvenils del districte i així poder actuar”.

En el marc de la Comissió de Joventut del Districte de Les Corts, celebrada el passat dia 26 de Novembre i aplegades les entitats infantils i juvenils corsenques, la JNC de Les Corts, representada pel seu President, Òscar Salcedo, va denunciar: “El fet que se’ns presenti un pla d’equipaments per a Barcelona i per al Districte de Les Corts on la regidora de Joventut Elsa Blasco es congratulava de la participació de tots els districtes, quan la realitat és que a Les Corts cap entitat juvenil del Districte ni cap plataforma ha estat consultada per elaborar-lo”. Pels joves nacionalistes “No pot ser que se’ns presenti un projecte tancat i imposat amb dirigisme des de la regidoria, sense que el Conseller de Joventut del Districte hagi liderat cap aspecte i sense consultar a les entitats o a la ciutadania, que són els que han de fer us d’aquests nous espais”. A més, la JNC reclama “Un pla d’equipaments que no només ha de preveure la construcció d’espais municipals, sinó també estudiar les necessitats de les entitats ja existents al districte, ja siguin esplais, diables o qualsevol entitat juvenil arrelada al districte. Hem de tenir en compte que la construcció dels espais joves no seran la solució definitiva” “Es denota un desinterès i deixadesa en les polítiques de Joventut del Districte i en consultar a les entitats, ja que només es convoca la Comissió de Joventut dos cops a l’any i per això reclamen al govern de Les Corts que s’arremangui i comenci a treballar, convocant més comissions i escoltant als i les joves del districte”, ha conclòs el President de la JNC de Les Corts, Òscar Salcedo.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *