Aconseguim que el ‘Bicing’ funcioni per fi les 24 hores del dia!

Aquest matí s’ha aprovat una proposició després de les reiterades reivindicacions de la JNC per què l’Ajuntament ho faci possible.

El Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha aconseguit avui que el Govern municipal posi en marxa totes les mesures necessàries per tal que el Bicing funcioni les 24 hores del dia. El regidor de Mobilitat de CiU, Eduard Freixedes, considera que el servei nocturn del lloguer públic de bicicletes podria solucionar en part la baixada de l’oferta de transport nocturn a la ciutat.

El regidor de CiU, Eduard Freixedes, ha explicat en la Comissió de Seguretat i Mobilitat celebrada aquest matí que el servei del Bicing pateix un “dèficit inicial” que és que no funcioni les 24 hores de dia. A parer del regidor nacionalista, “aquest fet és inexplicable i més quan el plec de clàusules del concurs per a la seva adjudicació ho exigia”. Per aquest motiu Freixedes ha presentat una proposició que “insta al Govern municipal a que prengui totes les mesures necessàries per tal que el Bicing funcioni els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia i es pugui donar compliment al plec de clàusules del concurs original”.

Segons el regidor de CiU, “cal recuperar la idea original que el Bicing ofereixi un servei les 24 hores del dia tots els dies de l’any. Que sigui una realitat va a favor dels usuaris i de la mobilitat sostenible a la ciutat”. Freixedes ha explicat que la mateixa empresa adjudicatària, Clear Channel, el dia de la presentació del Bicing va dir que el servei podia funcionar tot el dia sense problemes.

La proposta s’ha aprovat amb els vots dels grup d’ERC i del PP, mentre que els partits de Govern, PSC i ICV, han votat en contra. Freixedes, ha agraït el vot favorable dels grups, i ha demanat a l’equip de Govern que “facin cas del que s’aprova a la comissió perquè hi estan obligats”, ha conclòs Freixedes.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *