En contra de les FARC!

El passat diumenge, varem participar en la manifestació convocada a multitud de ciutats arreu del món contra les FARC i reclamant l’alliberament dels segrestats per aquesta organització terrorista.

El passat diumenge dia 20 de juliol diversos representants de Convergència i de la Joventut Nacionalista, entre ells Àngel Colom, la regidora a l’Ajuntament de Barcelona, Francina Vila, i el coordinador d’Immigració de CDC, Brahim Yaabed, van participar a una recepció amb motiu de la Festa Nacional de Colòmbia. Alhora, els membres de la JNC i CDC van participar a la marxa demanant l’alliberament dels segrestats per la organització terrorista de les FARC.

Aquesta ha estat una convocatòria, altre cop, a nivell mundial, on cents de milers de persones han exigit l’alliberament de les encara 700 persones que estan segrestades per les FARC. Pel que fa a Colòmbia les marxes i concerts varen ser multitudinaris i van aclamar unàninament el seu malestar tot dient: ‘¡Libérenlos ya! o ‘No más FARC’ o ‘Adelante Uribe’, tot recolzant el president de Colòmbia. Més d’una trentena de capitals de província d’aquest país i més d’un miler de pobles van manifestar el seu més latent rebut al terrorisme i la seva voluntat de viure en un país on regni la pau.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *