Volem saber què li ha costat a l’Ajuntament el suport a un acte del CJB sobre Palestina que havia convidat a una responsable d’atemptats terroristes

La regidora de la JNC, Francina Vila reclama al Govern municipal que retiri els suport econòmic i institucional a la celebració d’actes que promulguin o convidin a persones lligades a grups o activitats vinculades a organitzacions terroristes declarades il·legals en territori de la Unió Europea

El Grup Municipal de CiU a Barcelona, que presideix Xavier Trias, vol conèixer què li ha costat a l’Ajuntament el seu suport a un acte del Consell de la Joventut de Barcelona sobre Palestina que havia convidat a una dona responsable d’atemptats terroristes. La regidora del Grup de CiU i membre de la JNC, Francina Vila, ha reclamat al Govern municipal de Jordi Hereu que retiri els suport econòmic i institucional a la celebració d’actes que promulguin o convidin a persones lligades a grups o activitats vinculades a organitzacions terroristes declarades il·legals en territori de la Unió Europea.

L’Ajuntament de Barcelona és una de les administracions públiques que han donat suport a la celebració d’un seguit d’actes de solidaritat amb Palestina que per aquesta setmana ha organitzat el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). Una de les participants més destacades d’aquests jornades és Leila Khaled, identificada com a membre del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina i reconeguda la seva participació en atemptats terroristes, entre els que destaquen els segrestos d’avions comercials.

Francina Vila ha presentat una pregunta dirigida a l’Alcalde Hereu en que reclama conèixer “quin és el cost econòmic per a l’Ajuntament de Barcelona de la seva participació de suport a la celebració de les jornades “Palestina al cor” de solidaritat amb Palestina i organitzades pel Consell de la Joventut de Barcelona?”. La regidora Vila també ha presentat un Prec dirigit al Govern municipal que reclama que “l’Ajuntament de Barcelona no doni suport, ni econòmic, ni institucional, a la celebració d’actes de promulguin o convidin a persones lligades a grups o activitats vinculades a organitzacions terroristes declarades il·legals en territori de la Unió Europea, com en el cas d’aquestes jornades organitzades pel Consell de la Joventut de Barcelona”.

One comment

 1. Un article molt bo de Xavier Borràs:

  La cosa és espaterrant. El CJB (Consell de la Joventut de Barcelona), una entitat molt ben peixada amb diners públics, que no deixa de ser un trampolí per a alguns grimpaires i vividors dels que pul·lulen a la majoria de joventtuts dels partits i ong «juvenils», ha organitzat unes jornades sota el títol «Amb Palestina al cor» en què, entre d’altres bestieses, ha convidat avui al CCCB la terrorista àrab Leila Khaled, famosa segrestadora d’avions i membre del sanguinari FPLP (Front per l’Alliberament de Palestina), amb motiu del que per aquells indrets en diuen el «Desastre» (Naqba), és a dir, la instauració de l’Estat israelià.

  De primer, una constatació: com és que el CJB no ha fet mai unes jornades sobre el desastre català —aquest ben real i cert—, és a dir, els 300 anys d’ocupació espanyola que patim dia sí i dia també? No serà que aquest Consell està plagat d’espanyolistes disfressats? Què ha fet, per cert, el CJB per un jove català injustament empresonat, en Franki, de Terrassa (que és més a prop que Palestina)? De més: què aporta als joves barcelonins unes jornades amb Palestina (al cor) —preocupats per la marxa del país, pels estudis i sotmesos a la precarietat a la feina, la manca d’habitatge o de locals, etc.?

  De segon, una reflexió: si els diners públics han de servir perquè les escorrialles dels marxistes-leninistes (hereus dels grupúsculs més vairats i, per cert, històricament anticatalans, com el MC, LCR, PORE, PTE, PCE), ara amb el suport d’espúries organitzacions “independentistes” (CAJEI, per exemple, o el CIEMEN, sisplau!) manipulin el jovent, com ho fan en el manifest que convida a les jornades, i, per postres, facin venir una terrorista confessa a explicar les virtuts de posar bombes (pagades per les «pacífiques» dictadures àrabs) contra els jueus d’arreu del món, inclosos els catalans, anem molt bé, sí senyor!

  Només algunes veus, com les JNC o Pilar Rahola, s’han aixecat per blasmar aquesta atzagaiada, a les quals tots els catalans ens hauríem de sumar.

  Algunes qüestions que em temo que no rebran resposta: quin ha estat el pressupost d’aquestes jornades? Què ha pagat la Generalitat, l’Ajuntament, la Diputació, el Ministerio, etc. perquè, per exemple, vingui aquesta terrorista a fer apologia de la violència gratuïta o s’entretingui el personal tot el dissabte al Parc de l’Estació del Nord?

  Finalment, amb el cor a la mà: us heu cobert de merda.

  Addenda: La Unió Europea ha denegat el visat a aquesta «activista», segons nomenclatura de Vilaweb. Veig que, segons com, encara hi ha una mica de seny.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *