El bicing rep quasi 800 queixes al dia

Aquest és un servei d’èxit que ha desbordat amb escreix a l’Ajuntament i que causa l’indignació entre els usuaris que no poden trobar bicicletes disponibles durant hores a moltes parades.

Diferents diaris recullen avui l’informe de l’Ajuntament sobre el servei bicing, quan just ara fa un any del seu inici, i que ja compta amb 143.900 usuaris i 334 estacions. Cada bicicleta, fa uns 8 trajectes diaris aproximadament i en total, s’han fet més de 8 milions de desplaçaments.

No obstant això, el servei acumula 18 queixes i 783 incidències cada dia, fet que desborda la centraleta d’atenció al usuari. Les bicicletes (5.115 disponibles actualment), també tenen problemes de qualitat dels materials i de seguretat, fet que posa en entredit el contracte de gestió amb Clear Channel, l’empresa adjudicatària del servei.

És per això que ahir, el portaveu de CiU al Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, demanava revisar i millorar per als usuaris les condicions d’aquest contracte.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *