CIU considera “una vergonya” que les obres de la Biblioteca Central Urbana no comencin fins el 2010

Aquest equipament, al costat de l’Estació de França, acumula un retard injustificable.

Davant l’acord de la Comissió de Seguiment de la Biblioteca Central Urbana, que constitueixen representants del Govern central, la Generalitat i l’Ajuntament, que s’ha de construir al costat de l’Estació de França en el sentit de retardar l’inici de les obres fins el 2010, el regidor de Cultura del Grup de CiU, Jaume Ciurana, ha assenyalat la pèssima gestió municipal en relació a aquesta qüestió i ha recordat “el temps esmerçat primer decidint la ubicació de la biblioteca al Born, després el debat llarguíssim sobre la conveniència de preservar les restes arqueològiques trobades al seu subsòl, continuant després per l’elecció d’un nou solar en el qual també s’hagueren de fer prospeccions arqueològiques, per acabar descartant-lo degut a la negativa de Renfe de traslladar una galeria de serveis. Ara s’anuncia que, en el nou solar escollit caldrà fer, com és lògic, noves exploracions arqueològiques”. Ciurana ha anunciat que ha presentat preguntes al Govern municipal sobre la data prevista d’entrada en funcionament del nou equipament i sobre els estudis previs existents en relació a l’existència o no de noves restes arqueològiques.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *