Volem la Telecogresca!

Xavier Trias reclama a Jordi Hereu que permeti la celebració de la festa universitària “Telecogresca“. Davant la negativa municipal a concedir la llicència perquè la Telecogresca 2008 es pugui celebrar, Xavier Trias a escrit una carta dirigida a l’Alcalde per reclamar-li una ubicació provisional perquè tingui lloc enguany la coneguda festa i, posteriorment, definir un espai fix que podria ser la Zona Fòrum o el Castell de Montjuïc, tot dos recintes avui encara amb els usos per definir.

Des de l’Associació Cultural Telecogresca, associació sense afany de lucre, s’han posat en contacte recentment amb el Grup de CiU per exposar les dificultats que tenen aquest any 2008 per organitzar la famosa Telecogresca a la ciutat de Barcelona, ja que l’Ajuntament els nega l’espai de la Zona Fòrum. La “Telecogresca” és un esdeveniment amb un públic principalment jove i universitari que porta celebrant-se a Barcelona des de fa 30 anys. En els darrers temps, la festa s’ha ubicat en diferents espais, com el Rectorat de la UPC, el Sot del Migdia i més, recentment, a la Zona Fòrum.

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *