La JNC defensa el centre OSI de Gràcia

La consellera municipal Esther Padró insta al Districte a transmetre la informació pertinent sobre l’estat de l’obres del Centre OSI amb anterioritat a la propera reunió que, alhora, es considera convocada massa tard

El Grup Municipal de CiU al Districte de Gràcia ha instat a través de la seva consellera municipal jove, Esther Padró, a què el Districte informi exhaustivament a les entitats juvenils de Gràcia sobre l’ estat de les obres de l’ edifici OSI abans de convocar-les a totes a una comissió, ja que atesa la manca dinformació a les entitats juvenils del barri, acaba essent inoperant.

Segons Padró, “és una realitat la manca d’ espais per les entitats juvenils al districte, les quals fan un tasca social molt important per a la gent del nostre barri, i novament es troben en una situació en la qual el govern municipal, emparant-se en un fals procés participatiu, realitza un seguit de contactes amb les entitats amb l’ únic propòsit de “vendre” el projecte i fer veure que ens escolten, quan finalment les demandes presentades no troben resposta materialitzada”.

“La majoria d’ entitats tenen les mateixes queixes: manca d’ espais i manca de solucions per part del govern de Districte. I més tenint present que el procés per aconseguir un espai per edificar el Centre OSI ha durat més de 10 anys, i, quan finalment s’ha trobat ubicació no es pot decidir gran cosa atès el punt en el qual es troben les obres”. Segons Esther Padró, és absolutament inacceptable que en un procés tan llarg el Districte hagi estat incapaç de trobar la manera de consensuar posicions. I lluny de donar solucions es convoca a les entitats a una trobada, suposadament per donar acollida a les necessitats dels joves, quan la manca d’ informació que té la pròpia consellera Alícia Fernández, i la inexistència d’ un document marc sobre el què treballar, fa impossible l’ èxit de la reunió”.

Per més inri, i no contents amb el caos creat, la JNC considera que veient el descontent manifest de les entitats, la Consellera de Govern intenta fer creure que en l’ anterior reunió de la comissió es va tractar aquest tema, però que les entitats no hi eren, cosa absolutament falsa, donat que a l’ anterior reunió l’ únic punt tractat va ser el PAD.

Padró també considera “increïble” que la única informació que hagin rebut els assistents de la comissió hagi vingut donada per l’ anterior Consellera Municipal de Joventut, Sandra Vélez (ERC).

Esther Padró va instar a l’ Ajuntament a convocar una nova reunió el més aviat possible (cosa que no va ser atesa), essent fixada pel proper dimarts 25 de març a les 19:00 h.. També a transmetre la documentació actualitzada de l’ estat de les obres i plànols amb 15 dies d’ antelació a l’ esmentada reunió, així com convidar a les entitats a què manifestessin les seves queixes a l’ Audiència Pública del proper plenari.

One comment

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *